Het grootste overdekte speciaalbier- en foodtruckfestival van de Benelux

5 maart 2023

BREDA – Op 31 maart, 1 en 2 april 2023 vindt voor de vierde maal het Hop On Hop Off Festival plaats op de Kunstijsbaan in Breda. Met meer dan 400 bieren van 60 brouwerijen uit binnen- en buitenland.

Hop On Hop Off is een mekka voor iedereen die iets heeft met speciaalbier en goed eten. Een groot deel van de deelnemende brouwers heeft nog niet eerder op ons festival gestaan. Sommige brouwerijen zullen met een exclusief bier komen. Veel brouwers nemen een nieuw brouwsel mee naar Breda.

Bij heerlijke biertjes hoort natuurlijk goed eten. Ongeveer 25 foodtruckondernemers bereiden de lekkerste gerechten live op locatie. Zowel de vleeseters als vleesvermijders komen aan hun trekken, want er is een ruime keus in maaltijden met en zonder vlees.

Met livemuziek, masterclasses, foodpairing en entertainment biedt Hop On Hop Off meer dan genoeg vermaak. Kinderen mogen geen bier drinken en hoeven dat gelukkig ook helemaal niet. Zij kunnen hun lol op met diverse activiteiten zoals kleuren, schminken, knutselen en een springkussen. Kortom, volop vertier voor iedereen.