De derde dag van REBiRTH Festival wordt onvergetelijk

5 maart 2023

HAAREN – De REBiRTH Festival zondag was altijd al legendarisch maar wordt nog buitenaardser met de toevoeging van twee area’s en krankzinnige hosting door WARFACE.

De RAW Hardstyle space commander Warface zal de Mainstage van REBiRTH Festival zondag overnemen met de première van zijn REST IN PIECES live act. Maar dat is niet alles, hij zal op deze dag 4 sets draaien, waaronder een speciale Trip Through Memory classic set en twee battles met Rooler en Deadly Guns! Naast zijn eigen sets heeft hij andere acts uitgekozen om zijn hosting nog legendarischer te maken.

Na een waanzinnige editie in 2021 maakt REVELATiON zijn opwachting als volwaardige area op de zondag van REBiRTH Festival. Van Euphoric tot RAW, deze gloednieuwe area neemt je mee op een muzikale reis door het hele spectrum van hardstyle. Met acts als Sickmode en Mish pres. Rave Love, Devin Wild: The_Innergame, B-Front vs Rejecta en Primeshock presents Shockwork, wil je deze area zeker bezoeken.

Naast de enorme REVENGE outdoor Hardcore stage, zullen 10 Hardcore en Uptempo talenten op zondag de nieuwe ROAD TO REBiRTH stage overnemen. Verwacht massieve kicks en extreem hoge BPMs van de beste deelnemers aan onze Road to the REBiRTH Mainstage contest.