Feestweek Wilhelmina ’26 maakt zich op voor 5 dagen feest

6 mei 2024

WIJK EN AALBURG – Feestweek Wilhelmina ’26 maakt zich op voor de gezelligste week van Wijk en Aalburg. Met o.a. een Hollandse avond, Dolle donderdag en Foute party.

Het programma begint dinsdag 7 mei met de Open Wijk en Aalburg, het Single Darttoernooi. Inschrijven kan voor 7,50 euro.

Op woendag 8 mei gaat het feest los met de Hollandse avond met optredens van Monique Smit, Jeroen van Zelst, John West & Lange Frans en DJ Coenio.

Op donderdag is het Hemelvaartsdag en dat is het tijd voor het Veteranentoernooi vanaf 13.00 uur. Daarnaast is er dit jaar de familiemiddag met vermaak voor de jongere bezoekers. In de avond verandert de feesttent in een groot feestcafé voor de Dolle Donderdag met CH!PZ, Ferry van de Zaande & Fred van Boesschoten, Papa Lauda, Lawineboys en DJ Mitchel van Wijk.

Op vrijdag 10 mei is er het vriendentoernooi en gaat het feest los met The Friday. Een tandje harder en pittiger met Martin B, Noise Cartel, DJ Francois, Gassie & Adriaan en Dr. Ruthless.

Op zaterdag is het tijd voor de bloemenmarkt en is er competitievoetbal. In de avond wordt de week afgesloten met de foute party met optredens van A* Fever XS – The Ultimate Abba Tribute, Henk Wijngaard, Vieze Jack en DJ Willem de Wijs.

Kaarten
De laatste kaarten voor de Feestweek Wilhelmina ’26 zijn te koop op: feestweekwilhelmina26.nl/tickets