Deze leuke feesten zijn er tijdens Hemelvaart

6 mei 2024

Hemelvaartsdag komt er weer aan! Deze dag zijn er weer vele toffe feesten en festivals in Brabant. Dit zijn volgens ons de allerleukste.

KPJ Beachparty Bavel
Het is tijd voor de KPJ Lentefeest van KPJ Bavel! Met op donderdag het jaarlijkse beachvolleybaltoernooi. Gaat jouw team er dit jaar met de titel vandoor? Na de beachvolleybal staat er een afterparty op het programma met Bandje Voor De Sfeer en DJ Timo!

Breda Jazz Festival
Het Breda Jazz Festival gaat vanzelfsprekend van start met een spectaculaire opening op de Grote Markt. Bands uit Breda, bands uit de rest van Nederland, bands uit de rest van Europa. Met dit jaar 23 podia en 200 optredens.

Jaarmarkt Den Hout
Naast de grote markt belooft het weer een feest te worden op het middenterrein van de Jaarmarkt Den Hout. Met optredens van Squander Squad, Van Binsbergen Trio, Liveband Legends, Metzzo, Jazzalike, STOOT!, Henk Dissel, DJ Siem van Geest, Mick Stender en The B-Tones. Naast de markt en muziek is er straattheater van top niveau op het terrein.

Losjes Hemelvaart
Op de vrije donderdag vangen we de eerste stralen van het seizoen aan de Tramkade in Den Bosch. Met o.a. Elli Acula, Luuk van Dijk, Lucky Done Gone, Remco Beekwilder, Prunk, Rozie en Hidde van Wee.

Bekijk onze hele party-agenda met vele feesten op Hemelvaartsdag

Foto: KPJ Bavel