Dit zijn de leukste feesten in het Pinksterweekend

11 mei 2024

In het Pinksterweekend zijn er vele toffe party’s in Brabant! Dit zijn volgens ons de allerleukste.

Moers Pinksterweekend
Het Moers Pinksterweekend in De Moer heeft een hoog feestgehalte en zet dit jaar de tent op 18 en 19 mei op zijn kop. Het feest zal weer los gaan met vele partyartiesten zoals Legends, Gullie, Het feestteam, Ammar en WC Experience. Met daarnaast veel confetti.

7th Sunday Festival
Het elk jaar uitverkochte 7th Sunday Festival opent op 19 mei de groene poorten naar een magische plek waar de natuur een schittering illustreert in meer tinten groen dan wij ons ooit konden voorstellen. Met 45.000 bezoekers, 19 area’s en meer dan 150 artiesten uit vrijwel alle genres, belooft 7th Sunday Festival 2024 eentje te worden die je niet wilt missen.

Top 100 Made Live & 90’s Made
De Top 100 Made Live is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de populairste rockevenementen van de regio. Het concept: elf uur lang de beste rocknummers van 100 tot en met 1 om de beurt live gespeeld door vijf top rockcoverbands uit de regio. Op zondag gaat het feest nog even door met het nieuwe evenement 90’s Made. Een reis in de tijd naar de nostalgische hits van de jaren 90.

GaldersFeestWeekend
GaldersFeestWeekend wordt dit jaar gehouden op 17, 18 en 19 mei. Op vrijdag zijn onder andere Piraten Power Hour, Pater Moeskroen en Kompakt te bewonderen. Zaterdag zullen DJ’s als Ransom, Stomdronken en DJ Furax alles uit de kast halen om de tent op zijn kop te zetten. Tot slot is er op zondag ‘s middags een zeskamp met daarna een avondvullend programma met Proost! en Band with Friends.

Bekijk onze hele party-agenda met vele feesten tijdens Pinksteren