Zundert maakt zicht op voor nieuwe editie Meldplicht Festival

25 april 2024

ZUNDERT – Nu is het tijd om door te groeien! Met deze gedachte pakt de organisatie dit jaar uit met drie stages. Op deze manier kunnen zij de stijlen gaan splitsen over meerdere podiums en het publiek nog beter bedienen.

Op zaterdag 11 maart vind de tweede outdoor editie plaats van Meldplicht Festival. In Zundert wordt door de jonge organisatie Lokaal Kabaal Events het huidige MELDPLICHT concept in een vernieuwd en verbeterd jasje gestoken.

‘Met onze toekomst visie en uitgedacht concept moeten wij dit jaar wel naar meerdere podiums groeien’ aldus de organisatie. Die bevestigt dat de bezoekers van het MELDPLICHT Festival in 2024 maar liefst uit drie stages kunnen kiezen.

Het concept is vorig jaar naar een outdoor setting gebracht en gaat deze editie dus door groeien naar drie stages.

De indoor BLEU BEAT stage zal een belevingswereld op zich worden, waar de liefhebbers van de harder styles helemaal los zullen gaan. Er zal opbouwend gedraaid worden van een RETRO start via HARDSTYLE en HARDCORE naar een knallend uptempo einde. Headliners op de BLUE deze editie zijn Unresolved en gezellige uptempo.

Op de nieuwe outdoor YELLOW FLOW stage zullen de HOUSE & DANCE beats over de dansvloer glijden! Op YELLOW FLOW komen de feel good vibes samen op een zéér dansbaar niveau! Op de nieuwe YELLOW stage staat een enorm sterk programmatie blok met acts als Sam Hofman, Team Rush Hour en Des Santos.

Als derde stage wordt er ook een RED RIOT BOX toegevoegd. Eindelijk gaat het TECHNO genre zijn intrede maken op het MELDPLICHT Festival! Opgebouwd in een kleine ‘BOX setting’, is het hier vooral de bedoeling om buiten de lijntjes te kleuren.

Foto: Meldplicht