Volop feest en ijspret in Made met Mays on Ice

12 november 2023

MADE – Vanaf 15 december heeft Made drie weken een winterparadijs! Waar je kunt schaatsen, curlen, borrelen en feesten met De Chouffelèèrs XXL, John West, DJ Jantje, Lee Towers en meer artiesten.

Made krijgt voor het eerst een schaatsbaan gelegen naast sportpark De Schietberg. Van schaatsen tot curling en van borrelen tot feesten. In de winter hoef je je geen moment te vervelen!

Ook zijn er maarliefst 7 feestavonden. Op vrijdag 15 december is er het openingsfeest met LA Sound en Chouffelèèrs-XXL. Op zaterdag 16 december de Apres ski party met Tim Schalkx, Willem de Wijs en Raymon Hermans.

Op zaterdag 23 december gaat ze Helemaal Hollands met John West, Willem de Wijs en Rob Ronalds. Op tweede kerstdag is er het Kerstballen bal met DJ Ruthless, DJ Jantje en Bass Chaserz. Op zaterdag 30 december wordt het jaar afgesloten met het Oliebollen gala met Lee Towers, LA Sound en Robert van Hemert.

Op woensdag 3 januari is het tijd voor Discoschaatsen met DJ Bas Stoffelen. Op zaterdag 6 januari is er de Plopparty met John de Bever, Willem de Wijs en Nelis Leeman. Mays on Ice wordt afgesloten met het Smeltfeest op zondag 7 januari met LA Sound en De Fik Erin.

Foto: Mays on Ice