Vier bijzondere verlichte parades de komende tijd

28 november 2023

In de donkere wintermaanden kunnen we wel wat lichtpuntjes gebruiken. Gelukkig zijn er de komende tijd in Brabant vier bijzondere verlichte parades.

Kerstparade Sprundel
Op 16 december gaat de Kerstparade door de straten van Sprundel. De Kerstparade is een optocht in de avond met verlichte loopgroepen, verlichte en versierde fietsen, skelters, auto’s en wagens. De parade start om 18.45 uur. Op het kerstparadeplein staan kraampjes en zijn er optredens.

Verlichte trekker tocht Schijndel
Dit jaar de 2e editie van de Verlichte trekker tocht Schijndel op 16 december. Verschillende landbouwvoertuigen met verlichting gaan door de straten van Schijndel. De tocht start om 18:30 uur vanaf de Boschweg in een rechte weg richting de Rooiseheide.

Lichtjestocht Prinsenbeek
Trekker Oldtimer Club Overbos organiseert op 29 december de 10e editie van de Lichtjestocht door Prinsenbeek. Mooie creaties vol lichtjes gaan door de straten, gevolgd door een lampionnentocht. De tocht vertrekt om 17.45 uur aan de Brielse dreef.

Tractors By Night Drimmelen
Op de eerste vrijdag van januari, 5 januari is het tijd voor Tractors By Night. De toertocht met verlichte (landbouw)voertuigen door verschillende kernen van de gemeente Drimmelen. De tocht start om 17.30 uur aan de Bredaseweg in Terheijden en gaat dan door Wagenberg, Made, Drimmelen, Lage Zwaluwe en Hoge Zwaluwe.

Bekijk onze hele party-agenda