Nieuwe clubavond Density in Hall of Fame Tilburg

13 augustus 2023

TILBURG – Jelle van Cutsem en Joppe van Cutsem bundelen hun krachten en enthousiasme voor het unieke clubavond Density in de Hall of Fame in Tilburg. Wij spraken de heren over deze avond en hun andere plannen, die ze graag hoog van de toren blazen.

Jelle Van Cutsem met ervaring in marketing en Producer/Dj Joppe Van Cutsem organiseren in samenwerking met de Hall of Fame in Tilburg het gloednieuw clubconcept Density op 1 september. De mannen zijn beide al jaren kind aan huis in de Hall of Fame en zijn trots dat zij hier hun nieuwe concept kunnen starten.

Jelle verteld trots op hun nieuwe concept wat ruimte geeft voor muziek wat je niet overal hoort. Een intieme melodieuze clubavond met lokaal talent als El Léon, Smauel Dictus, Jazz Dalia en Joppe.

Krachten bundelen
Joppe heeft al ervaring opgedaan met het organiseren van een feest met Melodic in Eindhoven. Deze kennis komt nu goed van pas. Jelle vult dit goed aan met zijn kennis over marketing om het nieuwe concept onder de aandacht te brengen. Ook de bedrijven die ze benaderde voor het ophangen van een poster zijn positief en dit zorgt voor verrassende ingangen. Zo is er al een pre-party ontstaan voor de avond op het terras van Stoom013 Koffie Cultuur.

Hoog van de toren blazen
Om Density onder de aandacht te brengen is het idee ontstaan op DJ sets op unieke locaties op te nemen. Zo zijn ze beland bij de Kempentoren in het Spoorpark Tilburg. Dit heeft bijzondere drone beelden opgeleverd. De VVV was zou onder de indruk van de beelden dat deze momenteel op verschillende plekken in de stad te zien zijn, verteld Jelle trots.

Als opvolger hiervan zijn er al opnames geweest in het Ladybird Skatepark en de volgende toren staat op de planning.

Bijzijn
Wil je bij deze nieuwe clubavond aanwezig zijn? Kaarten zijn te koop op Hall-fame.nl