Met deze festivals wordt het seizoen afgesloten

12 september 2023

Het festivalseizoen loopt op z’n einde, maar met deze toffe festivals kun je het seizoen nog knallend afsluiten!

Dagcollege Indoor Festival
Na uitverkochte editie keert het Dagcollege Indoor Festival op zaterdag 23 september terug naar Klokgebouw in Eindhoven! Naast de beste techno & house artiesten zijn er veel chill gelegenheden, food-stands en randprogrammering helemaal is de festival vibe.

FestyLand
Op 6 en 7 oktober is het tijd voor FestyLand, De festivaltuin van het zuiden in Volkel. Dit festival is het laatste grote festival van het seizoen en wordt dan ook gezien als dé afsluiter van het seizoen. Met vele toppers zoals BZB, Flemming, ABBA Fever, Marco Schuitmaker, Antoon, La Fuente, Django Wagner en de SMÈRRIG Diskjochies.

Elektrum Festival
Op 14 en 15 oktober vindt de tweede editie van Elektrum Festival plaats. Intents Festival & WiSH Outdoor bundelen hun krachten tot een outdoor harder styles festival, verstopt in de mysterieuze bossen van de Velder Woods in Boxtel. Ga het avontuur aan en sluit het festivalseizoen goed af.

Smèrrig Halloween Festival
Laat je stoutste dromen en vieste nachtmerries werkelijkheid worden op het Smèrrig Halloween Festival op zaterdag 28 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Hét grootste Halloween festival van ’t zuiden gaat los met dé SMÈRRIG Mainstage, Vunzige Deuntjes, Losjes en Café de Barkruk.

Bekijk onze hele party-agenda