Met deze feesten beleef je een onvergetelijke zomer

25 juli 2023

De zomer is in volle gang met vele toffe party’s in Brabant! Met deze feesten beleef je een onvergetelijke zomer.

Zomerfeesten Almkerk
Van 31 juli tot en met 12 augustus pakt de Zomerfeesten Almkerk weer uit met maar liefst 6 feestavonden in de tent. Met onder andere The Dirty Daddies, WC Experience, Hardbeat en Qmusic the party. Daarnaast zijn er puzzelritten, bingo, autovoetbal, drive-in bioscoop en de alleskunner.

Lakedance
Lakedance is op 12 augustus terug op het strand van Aquabest, om de zomer te vieren. Met onder andere La Fuente, Mental Theo, Milo Spykers en Stuk.

TrailerFest
Geen idee waarom het hier tussen staat, want het is (naar eigen zeggen) echt een kut feest. Maar ondanks dat is TrailerFest wel de gezelligste kamping van het Zuiden op 12 augustus in Breda. Als je normaal wilt doen, is dit feest niet voor jou. Een bijzonder feest met onder andere Kees van Hondt, Malin Genie en Woody 92.

Zomeravond Spektakel Etten-Leur
Het wordt weer drie weken op rij een groot feest op het Raaduisplein in Etten-Leur. Met donderdag 10 augustus De Jongens Van Je Weet Wel en DJ Jozz. 17 augustus gaat het helemaal fout met Qmusic Het Foute Uur en Het Feestteam. Op 24 augustus is het tijd voor de Nederlandstalige toppers Raymon Hermans en Wilbert Pigmans. De toegang is gratis.

Nirwana Tuinfeest
Op 18, 19 en 20 augustus is er het Nirwana Tuinfeest in Lierop. Ben jij klaar om te rocken met The Vices, helemaal uit je plaat te gaan bij Wolfmother op de vrijdag. Ook op de zaterdag geen gebrek aan feest! Meezingen met de hits van Rondé op de mainstage of helemaal losgaan bij The Dreadnoughts in de tent. Op zondag staan de beste covers centraal.

Waailand Outdoor
Op zaterdag 19 augustus vieren we het grootste en gekste carnavalsfeest van de zomer tijdens Waailand Outdoor in Made. Met gastheer Vieze Jack als Prins Jack de 69e. De zomer editie van Waailand staat dit jaar geheel in het teken van carnaval. Zomercarnaval was nog nooit zo leuk!

24-uurs Solexrace Festival
Het 24-uurs Solexrace Festival in Heeswijk-Dinther wordt gezien als de Zwarte Cross van het zuiden. Drie dagen feest en spektakel op 25, 26 en 27 augustus. Met een solexrace die het hele terrein doorkruist, maar daarnaast zijn er nog veel meer brascross. Op het festivalterrein zijn vijf feestarea’s met onder andere WC Experience, Freddy Moreira, Mooi Wark en Gullie.

Bekijk onze hele party-agenda