Kaartverkoop Zundertse Hollandse Middag van start

24 januari 2024

ZUNDERT – De kaartverkoop voor de tweede editie van de Zundertse Hollandse Middag is zojuist van start en belooft ook dit jaar weer een groot gezellig Hollands meezing festijn te worden met o.a. Django Wagner, Arjon Oostrom en Jan Biggel!

Vanaf 14:00 in de middag treden er vele bekende Hollandse artiesten op zoals o.a. Django Wagner, Arjon Oostrom en Jan Biggel.

De Zundertse Hollandse Middag beleef je in een grote festival tent met een unieke kleurrijke sfeer. Tevens is er buiten ook een tweede Silent Disco podium te vinden.

De Zundertse Hollandse middag vind plaats in de grote festival tent achter het pannenkoekenhuis Koeckers ( voormalig feestcafe Stuivezand) aan de Bredaseweg tussen Zundert en Rijsbergen.

Kaarten
Kaartjes zijn online verkrijgbaar via zundertsfeestweekend.nl

Vervoer
Ook met het openbaar vervoer is de feestlocatie goed te bereiken! Vanaf het centraal station in Breda kunt U opstappen op lijn 115 richting Zundert. Hiermee wordt U bij bushalte Stuivezand exact bij de feestlocatie afgezet! Kijk voor de exacte tijden van het openbaar vervoer en plan je reis op www.9292ov.nl

Foto: Erwinnet