Gods House viert 1 jaar bestaan met grootste feest tot nu toe

1 april 2024

GEERTRUIDENBERG – Gods House Events bestaat 1 jaar en dit vieren ze op 6 april in een uitverkocht Fort Sint Gertrudis in Geertruidenberg. Hoogste tijd om met initiatiefnemer Ger Visser terug te blikken op het eerste jaar en vooruit de blikken op het feest en de toekomst.

De van oorsprong Rotterdamse Ger geniet er van mensen weer even terug in de tijd te nemen met de house muziek en sfeer van toen. En Ger kan het weten want in het verleden was hij betrokken bij verschillende dance evenementen. Vorig jaar begon de liefde voor de muziek weer te kriebelen en het was DJ Potato die hem aanzetten tot het weer organiseren van feesten. Gods House Events, vernoemd naar een tekst uit de hit ‘The House Of God’, was geboren.

De eerste feesten werden gehouden in Discotheek De Kerk in Zevenbergen, in goede samenwering met de toenmalige eigenaar. Hier groeide het concept van een feest voor 80 man naar ruim 300 man. Toen de locatie verkocht werd, moest Ger opzoek naar een nieuwe locatie. Na een zoektocht is er met Fort Sint Gertrudis in Raamsdonksveer een nieuwe thuis locatie voor Gods House Events gevonden.

Het concept is verder ongewijzigd, de muziek, sfeer en bezoekers van toen. Samen terug in de tijd met house muziek. De feesten beginnen al vroeg en zijn hierdoor ook weer op tijd afgelopen, ‘handig voor als er een oppasser thuis zit’.

Afgelopen jaar had Gods House op de vrijdag ook een eigen tent bij Waailand Feestival en was er een feest in Cafe ’t Hoekske in Made.

Op 6 april wordt het 1 jaar bestaan gevierd met 1 Year anniversary Gods House. Het feest is al 3 maanden uitverkocht. Het wordt het grootste feest tot nu toe en zeer spectaculair, aldus Ger. Er wordt flink uitgepakt met aankleding en muziek. Het feest begint vanaf 3 uur tot half 12.

Toekomst
Ook voor na het 1 jaar bestaan staan er alweer een feest op de planning. Op zaterdag 28 december organiseert hij The End of 2024 in Geertruidenberg met 3 area, waarvan bij 1 alleen maar vrouwelijke DJ’s. Op het feest onder andere DJ The Darkraver, DJ Pat-B en DJ Potato. Kaarten gaan vanaf 6 april in de voorverkoop.