Feesten als een koning in Brabant

18 april 2023

Koningsnacht en Koningsdag komt er weer aan! Deze dagen zijn er weer vele toffe festivals en feesten in Brabant. Dit zijn volgens ons de feesten waar je kan feesten als een koning.

Het Feestpaleis van Willem de Wijs
De populairste party DJ van Nederland Willem de Wijs heeft op koningsnacht zijn eigen feestpaleis in De Witte Leeuw in Raamsdonksveer. Met naast Willem aan de knoppen, Buren van de Brandweer, Peter Beense, Ronnie Ruysdael en Joel Borelli.

Royal Dutch Eindhoven
Royal Dutch is het grootste outdoor Koningsnacht en -dag Festival in het hartje van Eindhoven. Met op koningsnacht o.a. Feestnation, Hak op de tak en Golddiggers. Op koningsdag is er muziek van o.a. Mental Theo, Sjaak, Zany & Daani en Lampegastuh. De toegang is gratis.

538 Koningsdag
Radiozender 538 pakt dit jaar weer groots uit op het Chasséveld in Breda tijdens koningsdag. De beste artiesten komen voorbij met onder andere Claude, Davina Michelle, DI-RECT, Armin van Buuren, Mart Hoogkamer, Snollebollekes en Suzan & Freek. De kaarten zijn geheel uitverkocht.

SMÈRRIG Koningsdag
Koningsdag, maar dan even anders aan de Pettelaarse Schans in Den Bosch. Hier geen oranje, maar een Roze Koninkrijk. Met muziek van CH!PZ, Freddy Moreira, Poke, Frans Duijts, Jody Bernal, Zanger Kafke en FeestDJRuud.

Villa Ananas
Dit jaar bestaat het koningsfestival Villa Ananas in Beek en Donk alweer 5 jaar en dat moet gevierd worden. Daarom worden de grootste, zonnigste en vooral gezelligste Villa Ananas stages ooit voor jullie gebouwd. ⁠Speciaal voor het jubileum is er een gloednieuwe 2e Area met de beste techhouse en (hard) techno dj’s.

Bekijk onze hele party-agenda met vele Koningsfeesten