Dit zijn de leukste feesten voor Koningsnacht en Koningsdag!

22 april 2024

Koningsnacht en Koningsdag komt er weer aan! Deze dagen zijn er weer vele toffe festivals en feesten in Brabant. Dit zijn volgens ons de feesten waar je kan feesten als een koning.

Brabantse Wal Festival Hoogerheide
In Hoogerheide staat de koningsnacht is het teken van de Hollandse avond met optredens van Marco Schuitmaker, Mart Hoogkamer, Partyfriex, Wesley Bronkhorst, Marco de Hollander en Rene Schuurmans. Op koningsdag is er de Poprock avond met Mad Men Band, Bunker, Nobody Asked, One Cue en The Piano House.

Royal Dutch Eindhoven
Royal Dutch is het grootste outdoor Koningsnacht en -dag Festival in het hartje van Eindhoven. Met op koningsnacht o.a. Buren van de Brandweer, Stuk en Loud & Fout. Op koningsdag is er muziek van o.a. Kruzo, Viktor, Ziggy en de Lampegastuh. De toegang is gratis.

538 Koningsdag Breda
Radiozender 538 pakt dit jaar weer groots uit op het Chasséveld in Breda tijdens koningsdag. De beste artiesten komen voorbij met onder andere Antoon, Bankzitters, Chef’special, Flemming, Suzan & Freek en Roxy Dekker. De kaarten zijn geheel uitverkocht.

SMÈRRIG Koningsdag Den Bosch
Koningsdag, maar dan even anders aan de Pettelaarse Schans in Den Bosch. Hier geen oranje, maar in ‘t roze, de kleur van de liefde! Met muziek van Miguell Kaidel, Tabitha, Darryl en de Smèrrig Diskjockies.

Oranjeparkfestival Dongen
Het feest gaat twee dagen los in het Vredeoord in Dongen. Met op koningsnacht optredens van Starkoo, Hard2Get, Lisa Louise, Daisy en Claploopers. Op koningsdag staan De Krakers, Frank Smeekens, The Busquitos en de Tante Joke karaoke band op de podiums.

Bekijk onze hele party-agenda met vele Koningsfeesten