Dit zijn de tofste festivals van Brabant

23 maart 2024

Het festivalseizoen gaat van start! Komende tijd zijn er weer vele toffe festivals in Brabant. Dit zijn volgens ons de festivals die je niet mag missen.

Paaspop Schijndel
Op 29, 30 en 31 maart word het festivalseizoen traditioneel geopend door Paaspop Schijndel. Met meer dan 200 eye-popping acts uit binnen- en buiten. Dit jaar met onder andere Acda en de Munnik, Anouk, Editors, Tom Grennan, Tiësto en De jeugd van tegenwoordig.

REBiRTH Festival
In Haaren is er op 12, 13 en 14 april weer het REBiRTH Festival. Met drie volledige festivaldagen, 18 area’s en vele acts uit alle hardere stijlen. Naast de harde stijlen zorgt #beetjedansen op zondag ook voor een mix van andere muziek met Buren van de Brandweer, Turfy Gang en Marco Schuitmaker.

Best Kept Secret
Best Kept Secret vindt plaats in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek op 7, 8 en 9 juni. Met verschillende podia met muziek uitlopend van indierock tot hiphop is het Best Kept Secret een breed festival.

WiSH Outdoor
WiSH Outdoor pakt dit jaar weer flink uit. Het festival bast op 5, 5 en 7 juli los in Beek & Donk. Avonturen kennen geen begin of eind, ze nemen je mee zover jij durft te dromen. Het is spannend, onverwachts en reikt verder dan je fantasie. En een nieuw avontuur wacht, dus waar wacht je nog op? Met meer dan 100 namen waaronder Anouk, Bankzitters, Bizzey, Joost, Flemming en Roxy Dekker.

24-uurs Solexrace Festival
Het 24-uurs Solexrace Festival in Heeswijk-Dinther verwacht je misschien niet gelijk in deze lijst, maar onderschat dit festival zeker niet. Het wordt niet voor niets gezien als de Zwarte Cross van het zuiden. Drie dagen feest en spektakel op 23, 24 en 25 augustus. Met een solexrace die het hele terrein doorkruist, maar daarnaast zijn er nog veel meer brascross. Op het festivalterrein zijn vijf feestarea’s met onder andere WC Experience, The Dirty Daddies, Mental Theo en Drukwerk.

FestyLand
De festivalzomer wordt afgesloten met FestyLand in Volkel op 4 en 5 oktober. Recreatiepark Hemelrijk wordt omgetoverd tot de festivaltuin van het zuiden. Met op vrijdag de beste live acts. Op zaterdag gaan nog één keer alle remmen los is wordt het een groot fiësta.

Bekijk onze hele party-agenda met vele festivals