De leukste tentfeesten van Brabant

14 maart 2023

Hou je ook zo van tentfeesten? Dan heb jij geluk want er staan aan aantal leuke tentfeesten op de planning. Dit zijn volgens ons de tentfeesten die je niet mag missen.

Udenhout onder zeil
Udenhout onder zeil gaat op 24, 25 en 26 maart los in een grote feesttent. Met dit jaar optredens van onder andere Vieze Jack, Buren van de Brandweer, WC Experience, De Fik Erin, Steam Sister,
John West en Henk Wijngaard.

Paaspop Den Hout
8 en 9 april is het tijd voor Paaspop Den Hout. Natuurlijk een stukje kleiner dan het grote Paaspop in Schijndel, maar met de line-up pakken ze zeker niet minder uit. Met dit jaar op het podium Flemming, Snelle en de Lieve Jongens Band, Rowwen Hèze, Kris Kross Amsterdam, The Dirty Daddies, WC Experience, StukTV, Baby Blue, Chris Deluxe en LA Sound.

Moers Pinksterweekend
Het Moers Pinksterweekend in De Moer heeft een hoog feestgehalte en zet dit jaar de tent op 27 en 28 mei op zijn kop. Het feest zal weer los gaan met vele partyartiesten zoals Immer Hansi, Jeffrey Heessen & Brace en Buren van de Brandweer en daarnaast veel confetti.

Zomerfeesten Almkerk
Van 31 juli tot en met 12 augustus pakt de Zomerfeesten Almkerk weer uit met maar liefst 6 feestavonden in de tent. De invulling voor dit jaar moet nog bekend worden, maar het beloofd weer een mix te worden van verschillende tentfeesten van hip hop tot fout.

Kraanpop Weekend
In oktober pakken ze in Berkel-Enschot uit met het Kraanpop Weekend. Met op de zaterdag een heus Biercantus, zoals je er maar weinig ziet in Brabant. Op zondag gaat het feest nog even door met verschillende Nederlandse artiesten.

Mega Piraten Festijn Maaskantje
Het meezingfeest van Nederland; het Mega Piraten Festijn doet ieder jaar één keer Brabant aan. Ook dit jaar komen ze op zaterdag 21 oktober naar Maaskantje, waar ze een mega feesttent opzetten. De hele avond wisselen de beste Nederlandstalige artiesten elkaar in hoog tempo op.

Waailand feestival
Vrijdag 17 & Zaterdag 18 november gaat het gekste feest van Brabant weer los. Waailand Feestival in Made brengt tentfeesten naar een hoger niveau met een aangeklede tent, licht show en verrassende artiesten. Een tentfeest wat zeker op je lijstje moet, wanneer je van tentfeesten houd.

Bekijk onze hele party-agenda met vele tentfeesten