Dit zijn de leukste feesten tijdens Pinksteren

23 mei 2023

In het pinksterweekend zijn er vele toffe party’s in Brabant! Dit zijn volgens ons de allerleukste.

Moers Pinksterweekend
Het Moers Pinksterweekend in De Moer heeft een hoog feestgehalte en zet dit jaar de tent op 27 en 28 mei op zijn kop. Het feest zal weer los gaan met vele partyartiesten zoals Immer Hansi, Jeffrey Heessen & Brace en Buren van de Brandweer en daarnaast veel confetti.

7th Sunday Festival
Het elk jaar uitverkochte 7th Sunday Festival opent op 28 mei de groene poorten naar een magische plek waar de natuur een schittering illustreert in meer tinten groen dan wij ons ooit konden voorstellen. Met 45.000 bezoekers, 16 area’s en meer dan 120 artiesten uit vrijwel alle genres, belooft 7th Sunday Festival 2023 eentje te worden die je niet wilt missen.

Top 100 Made Live
De Top 100 Made Live is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de populairste rockevenementen van de regio. Het concept: elf uur lang de beste rocknummers van 100 tot en met 1 om de beurt live gespeeld door zes top rockcoverbands uit de regio.

GaldersFeestWeekend
GaldersFeestWeekend wordt dit jaar gehouden op 26, 27 en 28 mei. Op vrijdag zijn onder andere De lievelings dj’s van je zusje, Fatguys en DAISY te bewonderen. Zaterdag 27 mei zullen DJ’s als Kruzo, Physika en Psyko Punkz alles uit de kast halen om de tent op zijn kop te zetten. Tot slot is er op zondag 28 mei ‘s middags een zeskamp met daarna een avondvullend programma van lokaal talent en als afsluiter een band die het dak eraf zal spelen.

Bekijk onze hele party-agenda met vele feesten tijdens Pinksteren

Foto: 7th Sunday Festival