Deze toffe Tractorpulling evenementen komen er aan

8 augustus 2023

Deze zomer zijn er nog vele toffe Tractorpulling evenementen in Brabant! Dit zijn volgens ons de allerleukste.

Tractorpulling Oudenbosch
Op 11 en 12 augustus is er het Tractorpulling Oudenbosch aan de Langeweg. Met op vrijdag de NTTO Farmstock en Standaard en zaterdag gaan de Hypropullers en Landbouwdeelnemers de strijd aan. Beide wedstrijddagen zullen worden afgesloten met een feest in de tent met muziek van DJ Willem en DJ Gijs.

Trekkertrek KPJ Wouw
Het jaarlijkse trekkertrek van KPJ Wouw staat gepland op 20 augustus en het belooft weer een geweldige dag te worden. Met verschillende klassen gaat het spektakel los aan de Westelaarsestraat in Wouwse Plantage.

Trekkertrek Kaatsheuvel
Vriendengroep ’t Zooike organiseert 25 en 26 augustus Trekkertrek Kaatsheuvel. Met de klassen Standaard, Boerensport, Vrouwen, Duits en Power Pullers Zuid. Op zaterdag gaat het ook los in de tent met Buren van de Brandweer en Mooi Wark.

Truck & Tractorpulling Alphen
Op 25 en 26 augustus is het tijd voor Truck & Tractorpulling Alphen aan de Oude Rielseweg. Met op vrijdag de VTN Trucks, Landbouw en Boerensport. Op zaterdag gaat de strijd door met de NTTO Grand National, Farmstock en Trucks. Ook in de tent is er volop feest met de Band ’n keer wat anders, DJ Rick, Gullie en Disco Dubbel D.

Streekdagen
We sluiten het overzicht af met het 2 daags evenement Streekdagen in Meeuwen. Op 1 en 2 september is er aandacht voor de agrarische sector en oude ambachten, geniet van diverse demonstraties, de spectaculaire Truck en Tractorpulling wedstrijden. De trekkertrek voor oldtimers vindt plaats op de zaterdag.

Bekijk onze hele party-agenda