Deze tentfeesten mag je zeker niet missen

9 maart 2024

Hou je ook zo van tentfeesten? Dan heb jij geluk, want er staan aan aantal leuke tentfeesten op de planning. Dit zijn volgens ons de tentfeesten die je niet mag missen!

Udenhout onder zeil
Met Udenhout onder zeil gaat op 22, 23 en 24 maart het tentfeestenseizoen los. Met dit jaar optredens van onder andere BZB, Proost!, Bass Chaserz, WC Experience en Feestnation.

Paaspop Den Hout
30 en 31 maart is het tijd voor Paaspop Den Hout. Natuurlijk een stukje kleiner dan het grote Paaspop in Schijndel, maar met de line-up pakken ze zeker niet minder uit. Met dit jaar op het podium Kraantje Pappie, Emma Heesters, Mart Hoogkamer, Antoon, WC Experience, The Dirty Daddies, BZB, Baby Blue, Team Rush Hour, Paul Elstak, Royal Beat en Outsiders.

Moers Pinksterweekend
Het Moers Pinksterweekend in De Moer heeft een hoog feestgehalte en zet dit jaar de tent op 18 en 19 mei op zijn kop. Het feest zal weer los gaan met vele partyartiesten zoals Jody Bernal, Gullie, A*Fever, Het Feestteam, Ammar en daarnaast veel confetti.

Zomerfeesten Almkerk
Van 8 tot en met 17 augustus pakt de Zomerfeesten Almkerk weer uit met maar liefst 6 feestavonden in de tent. De invulling voor dit jaar moet nog bekend worden, maar het beloofd weer een mix te worden van verschillende tentfeesten van hip hop tot fout.

Kraanpop Weekend
In oktober pakken ze in Berkel-Enschot uit met het Kraanpop Weekend. Met op de zaterdag een heus Biercantus, zoals je er maar weinig ziet in Brabant. Op zondag gaat het feest nog even door met verschillende Nederlandse artiesten.

Mega Piraten Festijn Maaskantje
Het meezingfeest van Nederland; het Mega Piraten Festijn doet ieder jaar één keer Brabant aan. Ook dit jaar komen ze op zaterdag 26 oktober naar Maaskantje, waar ze een mega feesttent opzetten. De hele avond wisselen de beste Nederlandstalige artiesten elkaar in hoog tempo op.

Waailand feestival
Vrijdag 15 en Zaterdag 16 november gaat het gekste feest van Brabant weer los. Waailand Feestival in Made brengt tentfeesten naar een hoger niveau met een aangeklede tent, licht show en verrassende artiesten. Een tentfeest wat zeker op je lijstje moet, wanneer je van tentfeesten houd.

Bekijk onze hele party-agenda met vele tentfeesten