De tofste festivals van Brabant

6 april 2023

Het festivalseizoen is van start! Komende tijd zijn er weer vele toffe festivals in Brabant. Dit zijn volgens ons de festivals die je niet mag missen.

Paaspop Schijndel
Op 7, 8 en 9 april is het festivalseizoen traditioneel geopend door Paaspop Schijndel. Met meer dan 200 eye-popping acts uit binnen- en buiten. Dit jaar met onder andere Di-rect, Triggerfinger, Rondé, S10, Danny Vera en Armin van Buuren.

REBiRTH Festival
In Haaren is er op 14, 15 en 16 april weer het REBiRTH Festival. Dit jaar met drie volledige festivaldagen, 16 area’s en meer dan 180 acts uit alle hardere stijlen. Naast de harde stijlen zorgt #beetjedansen op zondag ook voor een mix van andere muziek met ABBA Fever, John West en Ronny Retro.

Best Kept Secret
Best Kept Secret vindt plaats in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek op 9, 10 en 11 juni. Met verschillende podia met muziek uitlopend van indierock tot hiphop is het Best Kept Secret een breed festival.

WiSH Outdoor
WiSH Outdoor pakt dit jaar speciaal voor het 15e jubileum flink uit. Het festival bast op 30 juni en 1 en 2 juli los in Beek & Donk. Stap in de wereld van WiSH Outdoor en ontdek 4 werelden met pop, hardstyle, urban, live, techno, guilty pleasures en de Dedicated outdoor mainstage. Met meer dan 100 namen waaronder Antoon, Bizzey, Claude, FeestDJRuud, Flemming, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam, Paul Elstak en The Dirty Daddies.

24-uurs Solexrace Festival
Het 24-uurs Solexrace Festival in Heeswijk-Dinther verwacht je misschien niet gelijk in deze lijst, maar onderschat dit festival zeker niet. Het wordt niet voor niets gezien als de Zwarte Cross van het zuiden. Drie dagen feest en spektakel op 25, 26 en 27 augustus. Met een solexrace die het hele terrein doorkruist, maar daarnaast zijn er nog veel meer brascross. Op het festivalterrein zijn vijf feestarea’s met onder andere WC Experience, Freddy Moreira, Mooi Wark en Gullie.

FestyLand
De festivalzomer wordt afgesloten met FestyLand in Volkel op 6 en 7 oktober. Recreatiepark Hemelrijk wordt omgetoverd tot de festivaltuin van het zuiden. Met op vrijdag de beste live acts. Op zaterdag gaan nog één keer alle remmen los is wordt het een groot fiësta.

Bekijk onze hele party-agenda met vele festivals