De mooiste Tractorpulling evenementen komende maand

30 mei 2023

Voor Tractorpulling liefhebbers komen er mooie weken aan, de komende tijd zijn er vele Tractorpulling evenementen in Brabant! Dit zijn volgens ons de allerleukste.

Millse Pulling Weekend
Op 2, 3 en 4 juni is er het Millse Pulling Weekend aan de Groespeelweg in Mill. Met op de zaterdag avond en zondag tractor Pulling in de Boereklasse, Sportklasse en Specials. In de tent is het drie dagen feest met op zaterdag De Paloma’s en De Bökkers op het podium.

Tractorpulling KPJ Halsteren
Tractorpulling KPJ Halsteren is er op 3 en 4 juni aan de Noorder Kreekweg in Halsteren. Op zaterdag zal de 3,6 ton top strijden en op zondag zal de bekerwedstrijd plaatsvinden van de 3,6 ton top. In de tent is het feest met Still Blue en Greenlight.

Made’s Powerweekend
16, 17 & 18 juni is er het grootste pulling evenement van Europa; Made’s Powerweekend. Drie dagen lang wordt er op drie banen gereden. Met meer van 60 klassen en ruim 600 tractoren. In de tent is er spektakel met The Dirty Daddies, Jannes en BZB.

Tractorpulling Hoeven
Het laatste weekend van juni (24 en 25 juni) organiseert Tractorpullingteam ’t Smidje weer haar jaarlijks tweedaags evenement ‘Tractorpulling Hoeven’ aan de Oude Dijk in Hoeven. Met op zaterdag de landbouwklasses en aansluitend de hypropullers competentie. Op zondag een NTTO-Wedstrijd met de light modifieds, prostocks en (light) compact diesels uit de Grand National en de 3.6 en 4.5 ton sportklasses.

Pulling Cromvoirt
Dikke rookpluimen, bulderende motoren en een goed feest, met Pulling Cromvoirt op zaterdag 8 juli. Afsluitend feest met Boer Bennie en DJ FLOW.

Bekijk onze hele party-agenda