De tofste feesten tijdens Hemelvaart

2 mei 2023

Hemelvaartsdag komt er weer aan! Deze dag zijn er weer vele toffe feesten en festivals in Brabant. Dit zijn volgens ons de allerleukste.

Alle Remmen Los Festival
Het Alle Remmen Los Festival gaat niet alleen op Hemelvaart, maar ook de avond er voor los in Loosbroek. BZB viert hun 30 jaar bestaan met de allerallerallergrootste show ooit én een unieke show waarin ‘De Muur’ integraal gespeeld wordt. Daarnaast zijn er optredens van o.a. The Dirty Daddies, Mooi Wark, Bökkers, WC Experience, De Paloma’s, Høken met de Heinoos en Baby Blue.

Breda Jazz Festival
Het Breda Jazz Festival gaat vanzelfsprekend van start met een spectaculaire opening op de Grote Markt. Bands uit Breda, bands uit de rest van Nederland, bands uit de rest van Europa en bands uit de bakermat van de jazzmuziek: New Orleans. Nooit eerder leek Breda Jazz Festival zo op het wereldberoemde Jazzfestival in New Orleans. Net als daar is er ook weer een geweldig programma van muziek die aan jazz raakt, zoals blues, Zuid-Amerikaanse muziek en funk.

Jaarmarkt Den Hout
Naast de grote markt belooft het weer een feest te worden op het middenterrein van de Jaarmarkt Den Hout. Met optredens van Het Feestteam, Petra Hessing met band, Raymon Hermans, MillStreet, Chouffelèèrs XXL, Blaas of Glory, Staal met Glazen, Fritz & Danny en DJ Jeffrey Parmentier. Naast de markt en muziek is er straattheater van top niveau op het terrein.

Losjes Hemelvaart
Op de vrije donderdag vangen we de eerste stralen van het seizoen aan de Tramkade in Den Bosch. Met o.a. Carmen Electro, Cees van Balen, Elias Mazian, Lucky Done Gone, Sally C en Slin.

Bekijk onze hele party-agenda met vele feesten op Hemelvaartsdag

Foto: Breda Jazz Festival