De 5 leukste party-podcasts voor de zomer

18 juli 2023

De zomer is het perfecte moment om nieuwe podcasts te ontdekken. Ook op het gebied van feesten en festivals zijn er vele toffe podcasts! Dit zijn onze 5 tips voor de zomer.

1. Groeten uit het Zuiden
Schuif aan bij de keukentafel met de mannen Rob Kemps (Snollebollekes) en Jordy Graat (Omroep Brabant en Lampegastuh) en geniet van mooie verhalen en bijzondere anekdotes. De mannen leren elkaar steeds beter kennen in deze gezellige podcast. Speciaal voor de zomer hebben de heren een zomerspecial.

2. De Festivalpodcast
Met deze podcast heb je sowieso een zomer vol festivals. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Zij zijn de hele zomer op verschillende festivals. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier. Met deze podcast hoef je geen festival te missen.

3. Brandstichters Podcast
De Brandstichters Podcast vertegenwoordigd een maandagavond bij Buren van de Brandweer. Een ouderwets onderonsje met zowel serieuze als grappige momenten die de mannen meemaken. De Buren van de Brandweer staan op vele feesten en festivals en maken hierbij van alles mee, dit alles is te horen in deze podcast.

4. De Platenkast Podcast
In deze podcast neemt Marcel Timmermans (zanger van CANVAS! en Chouffelèèrs-XXL) je mee in zijn muzikale hoogtepunten. Met mooie anekdotes gaan we langs bands en artiesten, maar ook de muziek rond het corso, carnaval en tentfeesten. Met muziek uit de regio en daarbuiten.

5. Paradepraat, de podcast van de Brabantsedag
Er zijn maar weinig evenementen met een eigen podcast, maar de Brabantsedag in Heeze neemt je mee op weg naar de theaterparade. Paradepraat, de podcast van de Brabantsedag, bespreekt onderwerpen over, van, met de Brabantsedag. Van thema en ontwerpproces tot geschiedenis en bouwgroepen, het komt allemaal voorbij.

Geniet van je zomer met deze leuke party podcasts