De 5 leukste oktoberfeesten van Brabant

26 september 2023

Waar het volksfeest Oktoberfest in München op zijn einde loopt, zijn er de komende tijd vele Oktoberfeesten in Brabant, dit zijn volgens ons de aller leukste!

Oktoberfestival Breda
Op 7 oktober is het tijd voor het grootste Oktoberfest van Brabant in Breepark in Breda. Met optredens van Frans Bauer, Corry Konings, Jan Biggel, Gebroeders Ko en De Alpenzusjes.

Oktoberfest Waalwijk
Het is alweer bijna tijd op de lederhose en tiroler jurkjes uit de kast te halen, voor het Oktoberfest in Waalwijk op 6 en 7 oktober. Met muziek van de Wahnsinn, Tommy Santo, Thomas Berge, Jeffrey Parmentier en Heidi Und Die Heino’s.

OktoberFest Zundert
Hét Oktoberfest van Zundert met goede muziek, bier en vooral viel Spaß! Het beloofd een groot feest te worden op zaterdag 14 oktober in de Aardbeienloods van CLTV Zundert.

OktoberBest
Volop muziek, gezelligheid, entertainment, eten & drinken op 26, 27 en 28 oktober tijdens OktoberBest. Met op vrijdag de Biercantus met Timo Dreimacher, Gebroeders Ko en de Plusband. Op zaterdag met Ohne Gewähr en De Lawineboys. Op zondag wordt het weekend goed afgesloten met KUATRO KAY, Loud & Fout, DAANI, DARKRAVER en ZANY.

Oktoberfest Elshout
Op 20, 21 en 22 oktober Oktoberfest Elshout. Reserveer een tafel samen met je collega’s, personeel of mede ondernemers. Met onder andere Otto Wunderbar, De Wielanders, Papa Lauda, Anita’s Schlagerparade, Dennis Beso en Tommie-C.

Bekijk onze hele party-agenda

Foto: Oktoberfestival Breda