Brabantse Winter in Den Bosch met John de Bever, Baby Blue en Emma Heesters

3 december 2023

DEN BOSCH – Van 21 december tot en met 7 januari verandert de Brabanthallen in Den Bosch tot het ultieme winterparadijs met de Brabantse Winter. Met kerstmarkt, ijsbaan, après-ski en nog veel meer.

De Brabantse Winter heeft heel veel te bieden zo komt er de grootste schaatsbaan van Brabant te liggen. Kun je dwalen door het Winter Doolhof van kerstbomen. Der Biergarten, Champagne Bar en Food trucks. Is er een Winter Theater en verschillende optredens.

Daarnaast zijn er verschillende feesten! Op 21 december trapt A*Fever het feest af, gevolgd op 22 december door de band Baby Blue die de tent op zijn kop gaan zetten en Joël Borelli op 23 december. Er is er de Top 2000 quiz op 27 december. Tino Martin op 28 december. Op 29 december is er muziek van de Queen Tribute Crazy Little Things, zanger Yves Berendse en Marco Schuitmaker op 30 december en op 31 december de Eindejaarsquiz XXL.

Op 4 januari trappen ze het nieuwe jaar af met Emma Heesters en 5 januari Manify out of Office. Op 6 januari zijn er optredens van Rene Schuurmans en John de Bever.

Kaarten
Voor de Brabantse Winter in de Brabanthallen in Den Bosch zijn dagtickets en avondtickets te koop via: debrabantsewinter.nl/tickets

Foto: De Brabantse Winter