Allerlaatste Groots met een zachte G

8 juni 2024

EINDHOVEN – Guus Meeuwis start dit weekend met de 17e en laatste editie van Groots met een zachte G. Met deze info ben je helemaal klaar voor een top avond in het Philips Stadion in Eindhoven.

Groots met een zachte G vindt dit jaar plaats op 14, 15, 16, 20, 21, 22, 23, 25 en 26 juni. Met naast Guus Meeuwis, iedere avond een andere gastartiest. Deze gastartiesten zijn Acda en De Munnik, Danny Vera, Diggy Dex en Joshua Nolet van Chef’Special.

Voorprogramma
Rowwen Hèze verzorgt het voorprogramma van de laatste editie Groots met een zachte G. Daarnaast worden de shows op 16, 21 en 25 juni afgetrapt met de wedstrijd van het Nederlands Elftal tijdens het EK op grote schermen.

Vervoer Groots met een zachte G
Laat je lekker rijden door The Party Express. Zij rijden iedere dag met een bus vanuit verschillende locaties in Brabant. Check thepartyexpress.nl/groots-met-een-zachte-g.

Groots 2024 op Videoland
Helaas komt Groots met een zachte G 2024 niet op Videoland, zo heeft Guus Meeuwis laten weten. Dit om blokkade op veld- en tribuneplekken te voorkomen. Extra reden om er dus bij te zijn, dit jaar.

Laatste kaarten
Kaarten voor de aller laatste Groots met een zachte G zijn nog te koop op: guusmeeuwis.nl