5 party-tips voor de carnaval

6 februari 2024

Dit weekend barst het feest los met vele toffe feesten in Brabant! Dit zijn onze 5 tips voor deze carnaval!

We Zen Wir Los Bal, Nispen
KPJ Nispen trapt carnaval op vrijdag af met het We Zen Wir Los Bal in Café de Gouwe Leeuw. Het beloofd een feest te worden met De Estrella’s, DJ VP & TOMMY, DJ PEPE en DJ Red Ronnie. De toegang is gratis.

Vudel Koningsfeest, Veghel
Dé start van je carnaval. De Vudel vrijdag een mix van fantastische area’s met verschillende thema’s. Zo brengen we je onder andere carnavalskrakers, stellen ze je bloot aan pompende beats, is er tijd voor harde actie met gierende gitaren, kun je brommers kieken, drink je gezellig een drankje in één van ons café en kun je gebruik maken van onze polonaise lijndienst.

Het Carnavalsevent, Standdaarbuiten
Op zaterdagavond gaat het na de Lichtjesoptocht, het feest los in de feesttent in Standdaarbuiten. Met de gebroeders Ko, DJ Gijs en Team Jeri. Er zijn nog kaarten te koop voor deze avond.

Cravattentocht, Breda
De Cravattentocht is dé kroegentocht op carnavalszondag in Breda, die dagen beter bekend als ‘Kielegat’. Een ‘cravatte’ is een soort stropdas. Vandaar de herkenbare vorm van de stempelkaart die je krijgt bij de Cravattentocht. Met deze stempelkaart haal je bij verschillende kroegen voor een zeer scherpe prijs een drankje. Door je cravatte te kopen, betaal je meteen voor een drankje per locatie.

Kuukse elfkroegetocht, Cuijk
Op carnavalsdinsdag is het tijd voor de grootste kroegentocht van Nederland in ’t hartje van Cuijk. De 38ste Kuukse elfkroegetocht staat in het thema van Hoteldebotel – a match made in Kuuk! Hiermee willen ze graag de liefde vieren: uiteraard voor carnaval, maar ook voor elkaar. Met onderweg muziek van o.a. Bram Krikke, Stefan & Sean, Het Feestteam, Veul Gère en Gebroeders Rossig.

Bekijk onze hele party-agenda

Foto: Kuukse elfkroegetocht