5 dagen feest met Het Mays Paleis

13 januari 2024

MADE – Ook dit jaar is het 5 dagen feest in de tent op het Raadhuisplein in Made. Met onder andere Jeroen van Zelst, Peter Selie, Lamme Frans, Vieze Jack en Ferry de Lits is het iedere avond weer een groot feest!

Als lokale ondernemers gebundeld in Feest op de May organiseren ze activiteiten voor de May. Iedere dag is er wat te beleven in Het Mays Paleis. Van activiteiten in de middag tot de grandioze feestavonden met verschillende artiesten.

Programma
Op vrijdag bast het feest los met LA Sound en Jeroen van Zelst. Op zaterdag gaat het verder met Baba DJ Team, Paniekfabriek XXL, Tweezakken en Peter Selie. Op zondag is het feest in de tent met Willem de Wijs, Johnny Purple, DJ Kicken, Lamme Frans en Johnny Gold.

Op maandag gaat het nog even door met Feest DJ Bas, Melvin van Dalen, Gullie en Vieze Jack. Op dinsdag wordt het feest afgesloten met Willem de Wijs en Ferry de Lits.

Toegang
Het Mays Paleis is een gratis evenement. De minimumleeftijd voor toegang is 18 jaar, met uitzondering van de vrijdag februari. Op Vrijdag is de minimumleeftijd 16 jaar.