4 partytips om helemaal in de carnavalssfeer te komen

30 januari 2024

Dit weekend zijn er al volop carnavalsfeest in Brabant! Dit zijn onze tips voor dit weekend!

Rob & Wijnand Carnaval Countdown
Na het grote succes van de editie in 2023 komt de Rob & Wijnand Carnaval Countdown dit jaar terug op vrijdag 2 februari in Poppodium 013 in Tilburg. Het wordt in ieder geval één grote gezellige bende. Reken op een hoop lol, polonaise, bier en confetti. Van het evenement wordt door AVROTROS verslag gedaan op NPO 3FM.

Kinkelutenbal
Op zaterdag 3 februari is het tijd voor de 50e editie van het Kinkelutenbal in De Korenbeurs in Made. Met optredens van de Lawineboys, Legends, Amaze, LA Sound, Party Animals, DJ Murat, Disco Snolly, Zanger Kafke, Collin van Mook, DJ Tom Cortez & Feest DJ Jelle, Melvin van Dalen en Nelis Leeman.

LEUT!
Op zaterdag 3 februari vindt de tweede editie plaats van de nieuwe opwarmer voor Carnaval: LEUT! Dit feest gaat los in De Cammeleur in Dongen. Met optredens van Huub Hangop, Lekke Band, Chef Soldaat, Double DJ’s en DJ Royor.

Kroegkoijere
Op 4 februari staat het kroegkoijere weer op het programma in Raamsdonksveer. Een gezellige kroegentocht langs de horeca met de gelegenheden De Witte Leeuw, De Posterij, Cafe Berende, Ons Thuis, Het Heerehuys, Oscars en De Twee Leeuwen. Met overal volop feest.

Bekijk onze hele party-agenda

Foto: C.V. De Kinkeluten