4 Leuke feesten tijdens kerst

17 december 2023

Tijdens kerst zijn er vele toffe party’s in Brabant! Dit zijn onze 4 tips om er een gezellige kerst van de maken.

R&B Sunday Kerstavond Special
Start kerst met een speciale R&B Sunday in het Klokgebouw in Eindhoven. Dit wordt geen standaard editie. Dit wordt een chique variant! Met een black & white dresscode. Met muziek van Irwan, Biggi, Butterfly Effect, Moschino, Team R&B Sunday, Benny Dinero, Demi Maria, YourNewOne en Mc Kefas.

Hatseflats Kerstspektakel
Maak dit jaar kerst nóg leuker te maken. Met het Hatseflats Kerstspektakel op 24 en 25 december bij Lunenburg in Loosbroek. Met feest gaat los met Freddy Moreira, Ammar, Team Rush Hour, Dansado & De Feestmeester, Buren van de Brandweer, De Lievelings DJ’s van je zusje, Butterfly Effect, Whiplash, Noise Cartel, Sabastian Bronk, Derek Shots, Divine, M-Ace, Max Clement, Wesley Rooijackers, Lucid, Ryan Clay, Rob Lunenburg en Roy van Dijck.

Kerstbal KPJ Oudenbosch
Ook dit jaar organiseert KPJ Oudenbosch traditioneel het kerstbal op 1e kerstdag! Het kerstbal gaat 25 december vanaf 21.00 uur los in het Tapperijke in Hoeven. De toegang is 5 euro.

Mays on Ice: Kerstballen bal
Made heeft deze winter een ijsbaan met Mays on Ice. Op tweede kerstdag gaat het feest los met het Kerstballen bal. Met DJ Ruthless, DJ Jantje en Bass Chaserz.

Bekijk onze hele party-agenda

Foto: KPJ Oudenbosch