Zomerfeesten Almkerk geannuleerd

16 juli 2021

ALMKERK – “Twee weken feest voor jong en oud” dat is de missie die PLONS de organisatie van de Zomerfeesten Almkerk weer graag wilden waarmaken dit jaar. Helaas moeten ze toch meedelen dat ze Zomerfeesten Almkerk 2021 annuleren.

Afgelopen jaar is de organisatie bezig geweest met het organiseren van Zomerfeesten Almkerk 2021. Met goede hoop op een volledig programma. Ondanks dat er regelmatig van scenario is veranderd om het onderste uit de kan te halen, hebben ze de moed er altijd in gehouden.

‘En we waren er echt bijna! De tent was bevestigd, de artiesten waren geboekt en de activiteiten waren voorbereid’ laat de organisatie weten. Juist daarom vielen de nieuwe maatregelen, zoals aangekondigd in de persconferentie van 9 juli, rauw op hun dak.

De maatregelen hebben het plan voor de zoveelste keer in de war gegooid en ze konden dan ook niet anders dan besluiten Zomerfeesten Almkerk 2021 definitief in zijn geheel te annuleren. Financiële- en gezondheidsrisico’s, onzekerheden met betrekking tot maatregelen en de korte beschikbare tijd totdat het feest los zou moeten barsten.