Weer gave livestreams dit weekend

10 juni 2020

Dit weekend zijn er weer vele gave livestreams om je thuisfeestje mee te maken, hier bij tips van ons.

SMÈRRIG Pubquiz #2
Vrijdag 12 juni 2020 vanaf 19.15 uur
https://www.facebook.com/smerrig/
Vrijdag is SMÈRRIG terug met de tweede online editie van de SMÈRRIG Pubquiz. Inschrijven kan met een team van maximaal 4 personen. Inschrijven kost 11 euro per team. Na de quiz is er een afsluitborrel met een DJ set van SMÈRRIG Diskjochies.

DJ Jantje’s Boeren Bingo
Zaterdag 13 juni 2020 vanaf 20.00 uur
https://www.youtube.com/djjantjenl
KPJ Rijsbergen, KPJ Nispen en DJ Jantje slaan de handen ineen en organiseren zaterdag de online DJ Jantje’s Boeren Bingo. De bingo wordt live uitgezonden vanuit een boerenstal, met veel humor, entertainment en natuurlijk een lekker DJ setje van Jan. De opbrengsten van de bingo gaan naar de KPJ’s zodat er na de coronacrisis weer veel en grote feesten georganiseerd kunnen worden.

Lockdown Heartbeats: Baby Blue
Zaterdag 13 juni 2020 vanaf 20.00 uur
https://www.facebook.com/watch/depuluden
Lockdown Heartbeats is een serie concertfilms gemaakt in en door De Pul Uden in samenwerking met RTstudio. Zij brengen muziek en de verhalen achter de muziek naar jouw huis. Met deze keer de band Baby Blue

Hop on Hop off bierquiz
Zondag 14 juni 2020
https://www.facebook.com/HopOnHopOffFestival/
Haal het Hop on Hop off festival in huis. De afgelopen weken heb je een Surprise Pakket bestaande uit 12 verschillende speciaalbieren kunnen bestellen en zondag is het tijd voor de online bierquiz van het festival.