Waailand pakt groots uit met Waailand Live XL vanuit Breepark Breda

14 april 2020

BREDA – Iets unieks staat ons te gebeuren. De meest gekke line-up vanuit de grootste evenementenhal van het zuiden live in jouw huiskamer. Na de eerste editie van Waailand Live op 4 april, komt de organisatie met op zaterdag 18 april met Waailand Live XL.

Sensation Events voegt hun kennis van het organiseren van evenementen samen met de belangenloze hulp van onze partners, wat zal gaan resulteren in de allerdikste en grootste livestream ooit zonder publiek!

Normaal kunnen er 13.000 mensen in deze gigantische hal van Breepark in Breda maar voor de Waailand Live XL livestream zullen er maar liefst 14 artiesten, zonder publiek, in het midden van deze megahal optreden. Dit alles zal te volgen zijn via de Facebook-pagina van Waailand en op TV via BredaNu.

De stream start op zaterdag 18 april om 19:00 uur en zal tot 00:00 uur duren. Deze 5 uur zal ramvol zitten met artiesten die het feestje bij jou thuis brengen. De line-up gaat alle kanten op zoals je gewend bent van het Waailand concept. De Lievelings DJ’s van je Zusje, de Partyfriex, Willem de Wijs, Ransom, de Buren van de Brandweer, Bass Chaserz, Outsiders, Zany, Dr. Rude, Ruthless, DJ Jantje, Zanger Kafke, Django Wagner en MC DV8 zullen door menig beeldscherm de huiskamers binnenknallen.

Naast alle artiesten de belangeloos op komen treden zullen ook diverse leveranciers van Waailand alles uit de kast halen voor dit project. Denk aan LED, lasers, vuur en een gigantische lichtshow, een echte festivalsetting dus. Samen zullen wij een stage van 40 meter faciliteren voor de meest unieke livestream allertijden.