Start kaartverkoop! Dit is het hele programma voor Zomerfeesten Almkerk

6 juli 2024

ALMKERK – De Zomerfeesten Almkerk heeft weer een bomvol programma met onder andere Van Dik Hout, Effe Serieus, Autovoetbal en de WC Experience. De kaartverkoop is van start!

Van 5 augustus tot en met 17 augustus zijn er de Zomerfeesten Almkerk, met een programma voor jong en oud.

Op maandag 5 augustus zijn er de fiets- en autopuzzelritten en de dag wordt afgesloten met een 55+ Bingo.

Op 6 augustus is er de muziekbingo, bereid je voor op een avond vol muziek en fantastische prijzen. Op 7 augustus is het tijd voor de Kindershow avond.

Op donderdag avond 8 augustus bast het feest in de tent echt los met Van Dik Hout. Samen met jullie vieren ze het 30-jarig jubileum van hun hit ‘Stil in mij’.

Op 11 augustus komen de DJ’s van Effe Serieus de tent in Almkerk afbreken! En ze doen dit niet alleen, Johnny Gold en Gullie zijn er ook bij om het feest compleet te maken!

Op zaterdag 10 augustus is er de spectaculaire autovoetbal en wordt de dag afgesloten in de tent met een foute avond met ‘Disco Snolly Live’, de ‘FissABBAnd’ speelt de beste ABBA-hits en de DJ’s van ‘Team Disco Snolly’ blazen het dak eraf met de meest catchy nummers.

Zet je autostoel in de relaxstand en geniet van je favoriete snacks. Op 12 augustus is er de Drive in Bioscoop. Ook dit jaar blijft de film nog even een geheim. Locatie is op het parkeerterrein bij V.V. Almkerk.

Op dinsdag 13 augustus is de zeskamp terug. De activiteit voor jong en oud welke al meermaals voor een gezonde dosis strijd en rivaliteit heeft gezorgd tussen de teams.

Op woensdag kun je genieten van het eten tijden het Foodtruck festival op 14 augustus.

Op de tweede donderdag staan de mannen van de WC Experience in de tent. Een avond die je niet wilt missen.

Vrijdag 16 augustus gaat het nog veel harder! Ben jij er klaar voor om samen met Dual Damage, Collusion en Hard Destiny de grond te laten trillen?

Op de slotdag zaterdag 17 augustus is er overdag het Bubbel voetbal, in de avond wordt het nog één keer feest in de tent met de Hollandse avond met optredens van Wesley Bronkhorst, Robert van Hemert, Ferry de Lits en Wesley Klein.

Kaarten
De kaartverkoop is maandag 8 juli officieel van start. De kaarten voor de Zomerfeesten Almkerk zijn te koop op: zomerfeestenalmkerk.nl