Paul’s party-tips voor het weekend!

11 oktober 2022

Dit weekend zijn er vele toffe party’s in Brabant! Paul neemt je mee langs de tips voor dit weekend!

Dektse Bands Night
14 oktober 2022, Belsebaan, Alphen
De Dekste Bands Night van vroeger in een nieuw jasje ‘The Reunion’ is terug. De beste rock & Top 40 hits live gespeeld deze avond. Een dag later op 15 oktober is er Sounds like Madness met DJ Lighthouse, Pat B en DJ Jantje.

GrensDance Nispen
14 en 15 oktober 2022, Broekakkerstraat, Nispen
Vrijdag trappen ze het weekend af met een Hollandse avond. Met onder andere optredens van Randy Watzeels en Gullie. Spaar je stembanden om de hele avond mee te kunnen schreeuwen, janken en zingen. Extra gas bij op de zaterdag met een anderhalfuur durend optreden van Hak op de Tak. Daarnaast muziek van DJ duo VP & Tommy, die ervoor zorgen dat je niet stil kunnen staan.

Mega Piraten Festijn
15 oktober 2022, Maaskantje
Het Grootste Meezingfeest van Nederland, het Mega Piraten Festijn, strijkt dit weekend in Brabant neer. Zaterdag staat de mega tent in Maaskantje met de allerbeste artiesten van eigen bodem zoals Frans Bauer, Jannes, Jan Biggel, Django Wagner, John de Bever en nog vele anderen.

Ruiterbal XXL
14, 15 en 16 oktober 2022, Manege Heijligers, Asten
Met alle gezelligheid en gekkigheid strijkt het Ruiterbal XXL weer neer in de oude rijhal om dat knusse en intieme sfeertje neer te zetten. Drie dagen feesten en dansen met te gekke dj’s, bands en zangers.

Bekijk onze hele party-agenda!