Paul’s party-tips voor het weekend!

27 september 2022

Dit weekend zijn er vele toffe party’s in Brabant! Paul neemt je mee langs de tips voor dit weekend!

Oktoberfest Veghel
1 oktober 2022, Noordkade, Veghel
Wunderschön feest met lange tafels, pullen bier, lederhosen en bratwursten, véél bratwursten. Met o.a. Otto Wunderbar, Helene Fisher Tribute, Wolfgang Saufi en Marco Kraats.

Trekkertrek Boerdonk
1 en 2 oktober 2022, Coxsebaan, Erp
Op twee kleibanen zal het gehele weekend strijd zijn tussen 200 sportklasses, trucks, landbouwtractoren en special tractoren. Op zaterdag is er naar afloop Boerdonk Barst Los met onder andere Millstreet en Effe Serieus.Op zondag wordt het weekend afgesloten met de band Aplous en DJ Maarten de Groot.

Fancy Fair Feestweekend
1 en 2 oktober 2022, Koutershof, Rijsbergen
Op zaterdag zal de tent losbarsten met DJ Jarno, DJ Gijs en Dansado en de Feestmeester. De toegang is gratis. Op zondag is er de jaarlijkse Hollandse Middag met optredens van Jeffrey Heesen, Peter Beense, Raymon Hermans en Stef Ekkel.

Kraanpop Weekend
1 en 2 oktober 2022, Hoolstraat, Berkel-Enschot
Op zaterdag is het weer tijd voor de enige echte KraanPop Biercantus. Tijdens de Biercantus zitten alle deelnemer aan lange biertafels die zijn opgesteld voor en rondom het podium. Op zondag komen Tommy Santo, Het Feesteam, Zanger Kafke, The partysquad en Tim Schalkx de tent op zijn kop zetten.

Bekijk onze hele party-agenda!