Paul’s Party-tips: Vier de zomer!

2 augustus 2022

Dit weekend is er weer veel te doen! Paul neemt je mee langs de toffe party’s in Brabant voor dit weekend!

Zomerfeesten Almkerk
4, 5 en 6 augustus 2022, Dirk van Clevestraat, Almkerk
De Zomerfeesten Almkerk zijn van start! Op donderdag gaan ze Après Skiën met Immer Hansi, Arjon Oostrom en Partyfriex. Op vrijdag gaan de DJ’s van SLAM los met de beste beats van het moment. Op zaterdag gaat de tent terug in de tijd met back to the 90’s en 00’s met Jody Bernal, de Partyanimals en Brainpower.

Feestweekend KPJ Rijsbergen
5, 6 en 7 augustus 2022, Tiggeltsebergstraat, Rijsbergen
Op vrijdag begint het feestweekend met de vunzige vrijdag met DJ Roeney, Gullie, DJ Patjuh en Hak op de tak. Op zaterdag gaat de beuk erin met DJ Jantjuh, DJ Rude en DJ Roeney. Op zondag wordt het weekend afgesloten met een Hollandse middag.

Grote Beek Pop
7 augustus 2022, De Grote Beek, Eindhoven
Zondag zal de 10e editie van Grote Beek Pop plaats vinden op Landgoed De Grote Beek. Er is weer een mooie Line-up dit jaar met onder andere Wild Romance, Toontje Lager en Woman (de Anouk tribute band). De entree is gratis.

Trekkerbehendigheid KPJ Bavel
7 augustus 2022, Gilzeweg, Bavel
Er zullen zondag weer 9 zeer lastige proeven klaar staan waarbij de deelnemers hun stuurmans kunsten kunnen laten showen. Voor degene die minder goed mee de trekker overweg kunnen, kom gezellig een kijkje nemen ook voor de kinderen is er genoeg te doen!

Bekijk onze hele party-agenda!