Paul’s Party-tips: een spetterend weekend

20 juli 2022

Dit weekend is er weer veel te doen! Paul neemt je mee langs de toffe party’s in Brabant voor dit weekend!

Fabriek Magnifique
22, 23 en 24 juli 2022, Julianapark, Veghel
Dit weekend is het tijd voor Fabriek Magnifique, een zinderend festival met verrassingen op iedere plek. Met muziek, dans, theater, beeldende kunst en film. En alles wat ertussen zit. Met hapjes en drankjes, uitgelaten dansende menigten en ingetogen voorstellingen.

Tilburgse kermis
22 t/m 31 juli 2022, Tilburg
Van 22 juli t/m 31 juli is het zwieren en zwaaien van de Paleisring tot en met het Besterdplein tijdens de Tilburgse Kermis. Naast de kermis is er weer volop feest. Zo is er 22 t/m 25 juli het Road Show Festival aan de Burgemeester Brokxlaan. Vanaf 22 t/m 31 juli openen de Amstel Bierhal aan het Willemsplein, met iedere dag volop feest met verschillende artiesten.

Breda Drijft
23 en 24 juli 2022, Haven, Breda
Maak je borst maar nat (letterlijk), want dit weekend wordt er eentje voor in de boeken. Twee dagen Breda Drijft in de Haven. Met muziek van onder andere Bizzey, FeestDJRuud, LoLo, Joey X Manuel, Buren van de Brandweer, Noise Cartel, Dansado en de Feestmeester, Smèrrig Diskjochies en de Lievelings DJ’s van de zusje.

Tobbedansen KPJ Nispen
24 juli 2022, Bergsebaan, Nispen
Op zondag organiseert KPJ Nispen tobbedansen aan de Bergsebaan in Nispen. tobbedansen is bekend van het televisieprogramma Te land, ter zee en in de lucht. Het onderdeel begint op een glijhelling die is ingesmeerd met groene zeep. Waarna deelnemers over het water de bel proberen te bereiken.

Bekijk onze hele party-agenda!