Paul’s party-tips: begin van het carnavalsseizoen!

8 november 2022

Dit weekend zijn er vele toffe party’s in Brabant! Paul neemt je mee langs de tips voor dit weekend!

11-11 Balleke: WC Experience
11 november 2022, Kerkzicht, Riel
S.O.C.K. en Kaai Kapot organiseren de aftrap van het carnavalsseizoen op 11-11! De mannen van de WC Experience zetten tijdens het Balleke de tent volledig op z’n kop. Hier houdt het nog niet op, want ze zullen de clip van hun nieuwe single, waar de sterren van Riel 4 in schitteren, voor het eerst laten zien.

Bredase Kroegentocht
11 november 2022, Diverse locaties, Breda
Vrijdag de elfde van de elfde wordt groots gevierd in Breda met een kroegentocht. 11 stempels verzamelen, inleveren en prijzen winnen. De kroegentocht is van 16:11 tot 21:11 uur. Elfde van de elfde wordt natuurlijk verkleed gevierd.

Het Lallebal
11, 12 en 13 november 2022, ’t Plein, Udenhout
Op vrijdag gaat het feest los met die ene Sjors, Feestzanger Richard, Johnny Purple en de Buren van de Brandweer. Op zaterdag is er DJ Coenio, Ferry van de Zaande, Alles & Iedereen en Bass Chaserz. Op zondag wordt het weekend afgesloten met die ene Sjors, Frank Smeekens en De Sfeermakers.

Gastels Klûnen
12 november 2022, Oud Gastel
Op zaterdag 12 november organiseren de Gastelse Horeca ondernemers en de VAZ de 1e editie van het GASTELS KLÛNEN. Tijdens het Gastels Klûnen struin je van cafe naar cafe, welke zijn omgedoopt tot Friesche steden, en laat je je stempelkaart afstempelen. Een volle klûnkaart kan bij de finale ingeruild worden voor een uniek vaantje en maak je kan op fantastische prijzen.

Bekijk onze hele party-agenda!