Paul’s Party-tips

23 mei 2022

Rond Hemelvaartsdag is er weer veel te doen in Brabant! Paul neemt je mee langs zijn tips voor de toffe party’s!

Dorpsweek Standdaarbuiten
25 en 27 mei 2022, Standdaarbuiten
Woensdag trappen ze af met Emma Heesters, De Lievelings Dj’s van je Zusje, Dansado & de Feestmeester en DJ Jantje! Vrijdag is het feest met Mart Hoogkamer, Rutger van Barneveld, Rene Schuurmans en Jan Verschuren.

Feestweek Wilhelmina ’26
25 t/m 28 mei 2022, Maasdijk, Wijk en Aalburg
Het is vier dagen feest in de tent van de Feestweek van Wilhelmina’26. Met de leukste DJ’s en de gezelligste artiesten staat de feesttent in Wijk en Aalburg weer op z’n kop.

Totally Beachparty
25 en 26 mei 2022, Lange Vore, Bavel
Rond Hemelvaartsdag zorgt KPJ Bavel weer voor gezelligheid. Met op 25 mei de Totally Beach Party en op 26 mei het Beachvolleybal toernooi. De beach party in de feesttent vol zand gaat het feest los met DJ Flow, DJ Fatguys en Barry Fest.

Alle Remmen Los Festival
25 en 26 mei 2022, Laageindsedijk, Loosbroek
Rond Hemelvaartsdag keert Alle Remmen Los Festival weer terug op festivalterrein Gras Erop. Met een kei vet programma, camping de Vlaamse Kust, veel pils en vet eten belooft het heel vet Hemelvaartsweekend te worden.

Jaarmarkt Festival
Donderdag 26 mei 2022, Houtse Heuvel, Den Hout
De jaarmarkt in Den Hout tijdens Hemelvaartsdag is al jaren meer dan een markt alleen. Daarom vieren ze de 40e editie als het Jaarmarkt Festival op de Heuvel. Het beloofd weer een gezellige dag te worden met optredens van Kiki Busio, Hottub Heroes, Alex, Paul Sinha, Heeren van Aemstel band, Just like Robbie, Alice Springs, Sem Rozendaal, Foul Play en de Gebroeders Ko.

Bekijk onze hele party-agenda!