Paul’s Party-tips

12 februari 2020

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Paul geeft je party-tips!

Voorpret
15 februari 2020, De Gouden Leeuw, Terheijden
Op zaterdag kan je al lekker opwarmen voor de carnaval bij De Gouden Leeuw in Terheijden. Met optredens van Geen Stempel, Gullie en Gebroeders Rossig. De entree is gratis en de dresscode natuurlijk carnaval.

Carnavals Cantus
15 februari 2020, Kerkzicht, Riel
Voor al onze bierliefhebbers is dit event voor de tweede maal weer de hemel op aarde waarbij niks te gek is. Een grote tent vol met lange biertafels, pitchers (rosé) bier en niet te vergeten onze heilige cantusleider ‘Koning Pintenman alias Gijs B.’

Carnavalsbal
15 februari 2020, Het Turfschip, Etten-Leur
Op zaterdag is het weer tijd voor de jaarlijkse traditie van KPJ Etten: een week voor Carnaval blazen ze het dak van het Turfschip af! Dit jaar zullen DJ Gijs, DJ Rein en DJ Rens ervoor zorgen dat het weer een groot carnavalsfeest word.

Himmòl Toeter
16 februari 2020, Klein Cafe Van Horen Zeggen, Tilburg
Een gezellige middag in Klein Cafe Van Horen Zeggen, waarin je met al onze carnavalsvrienden gezellig kunnen (bij)kletsen en ons weer gaan opmaken voor een episch carnaval! Het blijft natuurlijk Himmòl Toeter, dus neemt oe blokfluit, schuiftrompet of ander herrie-item gerust weer mee! Met C.V. De Kapotte Kachels, Nostalgieten, De Manager en DvdV.

Bekijk onze hele party-agenda!