Paul’s Party-tips

29 maart 2022

Het is weer tijd om vooruit te kijken! Paul neemt je mee langs de toffe party’s in Brabant voor dit weekend!

Halfvastenfeesten
1 en 2 april 2022, Reekseweg, Zeeland
Op vrijdag gaat het feest los met Abba Fever, Django Wagner, Jan Biggel, WC Experience en DJ Menno. Op zaterdag is er muziek van La Fuente, The Darkraver, Bizzey, Smèrrig Diskjochies, Flabbergasted en Partido.

Hoognood Festival Kleigat Editie
1, 2 en 3 april 2022, Evenemententerrein Fijnaart
Samen met De Graanbeurs & Carnavalsstichting de Kleibatsers organiseert Kicks: Hoognood Festival – Kleigat Editie. Hoognodig tijd voor een ontzettende carnavalsevenement. De line-up staat gegarandeerd voor veel feest met onder andere Immer Hans, Alpenzusjes, Jan Biggel, Chef soldaat en Gens&loos.

Schuurfeest KPJ Halsteren
1 en 2 april 2022, Tholenseweg, Halsteren
West-Brabant maakt zich weer klaar voor een nieuw schuurfeestenseizoen. KPJ Halsteren trapt dit weekend af met hun schuurfeest op de zaterdag. Dit jaar voor het eerst ook op de vrijdag al feest met rondje vuuraf met Fragment!

Trekkertrek Reusel
2 en 3 april 2022, Postelsedijk, Reusel
Het belooft een spetterend spektakel te worden met op zaterdag avond een night pulling waar boerensport tractoren de strijd met elkaar aan gaan. De avond word afgesloten met een grootse knalfuif met Meuk, DJ D’n Toetie en DJ Dave. Zondag word er op 2 banen getrokken waar standaard tractoren in diverse klassen zich van de sterkste kant laten zien.

Bekijk onze hele party-agenda!