Paul’s Party-tips

1 juli 2020

Het is weer ouderwets tijd om vooruit te kijken! Paul neemt je mee langs de toffe initiatieven in Brabant voor dit weekend!

LOLA’s vrijmibo
3 juli 2020, LOLA Lunchbar, Raamsdonksveer
Vrijdag trappen ze af rond de klok van 16:00 uur met de gezellige vrijmibo! Met muziek van Willem de Wijs, Feest DJ Bas, DJ Ruud, Remy Branta en DJ Mitchel van Wijk. Ook is er een speciale borrelkaart die perfect aansluit bij de vrijdagmiddagborrel.

Outsiders Live
3 en 4 juli 2020, De Vrienden van Tilburg
Alle artiesten die normaal naar Portugal, Italie, Spanje of Griekenland vliegen, gewoon in Tilburg! Dit eerste weekend pakken ze gelijk uit met Outsiders.

Drive-in Bioscoop
3, 4 en 5 juli 2020, Verkeersschool Blom, Etten-Leur
Er worden dit weekend vijf films getoond en op zondag is op het scherm Formule-1-wedstrijd in Oostenrijk te volgen. Er is een breed aanbod aan films, met E.T., Grease, Days of Thunder, Blues Brothers en Pieter Konijn.

Terug Naar Toen Terras
5 juli 2020, De IJzeren Man, Eindhoven
Terug Naar Toen heeft samen met Insight Beach Brabant een onwijs leuk alternatief bedacht, TNT op het prachtige nieuwe stadsstrand in Eindhoven! Je boekt een strandbed waar je hier heerlijk kunt genieten van heerlijke hapjes, drankjes en de hitjes uit de 90’s en 00’s!

Bekijk onze hele party-agenda!