Paul’s Party-tips

Het is weer tijd om vooruit te kijken naar het komende weekend. Dit weekend zijn er weer vele toffe feesten in Brabant! Paul geeft je party-tips!

Totally Beachparty
29 en 30 mei 2019, Brigidastraat, Bavel
Na het succes van voorgaande jaren, zal ook dit jaar op de vooravond van Hemelvaart de tent weer gevuld zijn met zand! Onder het genot van een heerlijk verse cocktail of een lekker koud pilsje kun je genieten van de klanken van DJ Flow en de Lievelings DJ’s van je zusje. Op Hemelvaartsdag is het tijd voor het Beachvolleybal toernooi.

Alle Remmen Los Festival
29 en 30 mei 2019, Laageindsedijk, Loosbroek
Tijdens Hemelvaartsweekend viert BZB weer hun verjaardag op festivalterrein Gras Erop, aan de Laageindsedijk in Loosbroek! Met onder andere The Dirty Daddies, Les Truttes, Bökkers, Mooi Wark en WC Experience.

Vlam in de Pijp Festival
31 mei t/m 2 juni 2019, Laageindsedijk, Loosbroek
Ze ontsteken de vlam op het rauwe tramkade terrein met live muziek, kwaliteitseten, verfrissende drankjes, activiteiten en een rijkelijk kids programma. Kortom, een weekend met vrienden en familie genieten van een bom-vol programma.

Zonnig seizoensopening
2 juni 2019, Strand Binnen, Breda
De zomer gaat beginnen en dit vieren ze in Breda. Ouderwets Corona klappen en de beste house DJ’s uit de stad en al het moois wat de scene verder heeft te bieden. Met achter de draaitafels Sonny Koenraads, David Price, Nozem, Makou, BODÉ B2B Axx.

Bekijk onze hele party-agenda!