Paaspop verplaatst eenmalig naar september

1 februari 2021

SCHIJNDEL – Paaspop wordt dit jaar eenmalig niet traditioneel tijdens het Paasweekend gehouden maar in het weekend van 3, 4 en 5 september 2021. Het is voor het eerst in zijn 47-jarige geschiedenis dat het festival op een andere datum plaatsvindt.

Deze spectaculaire driedaagse najaarseditie toont Paaspop in optima forma; met de grandeur die de bezoekers van het festival gewend zijn.

Het was voor de organisatie een immense uitdaging om het gigantische festival te verplaatsen, maar het is gelukt! Dat houdt in dat Paaspop ook dit jaar weer een duizelingwekkend programma heeft: 17 podia en area’s waar zo’n 250 acts gedurende 72 uur zullen optreden. Een volwaardige line-up dus, met de top van bands en artiesten uit alle muziekgenres; met theater, cabaret, stand-up comedy en entertainment. De organisatie is druk bezig om zoveel mogelijk artiesten uit de line-up van 2020 toe te voegen aan die van 2021. Het definitieve programma wordt spoedig bekendgemaakt.

Tickets voor Paaspop 2020 zijn geldig voor de najaarseditie van 2021, dus NIET voor Paaspop 2022. Restitutie van de 2020-tickets is mogelijk van donderdag 18 februari tot en met vrijdag 26 februari. Op www.paaspop.nl staat alle informatie hierover.