Paaspop Den Hout verplaatst naar 16 en 17 april 2022

28 februari 2021

DEN HOUT – Helaas heeft de organisatie van Paaspop Den Hout moeten besluiten het evenement voor 2021 te annuleren en verplaatsen we het festival naar 16 en 17 april 2022.

‘Vorig jaar hoopten we van harte dat de situatie rondom het Covid-19 virus het toe zou laten om weer een prachtig festival te organiseren en we met zijn allen weer zouden kunnen genieten van de vele artiesten, de gezelligheid en vooral de Paaspop sfeer. Helaas laat de situatie dit nog niet toe, waardoor we in overleg met o.a. Gemeente Oosterhout hebben moeten besluiten om Paaspop weer te verplaatsen’ zo laat de organisatie weten.

Natuurlijk heerst er wederom grote teleurstelling, maar de veiligheid en gezondheid van bezoekers, sponsoren, artiesten, omwonenden en alle anderen staat hierbij nog steeds voorop.

Paaspop Schijndel besloot eerder voor een later moment in het seizoen. Uiteraard hebben we ook gekeken naar de mogelijkheid om het festival te verplaatsen naar een later moment in het seizoen, aldus de organisatie. Na afweging van alle facetten bleek dit echter een lastige opgave te zijn.