Ook Ons Brabant steunt de ‘Liefde voor muziek’ petitie

9 juni 2020

Afgelopen jaren waren we gewend om onze vrije tijd door te brengen op pleinen en op festivalweides; in poppodia en cafés. Altijd was daar livemuziek. Dit jaar is het helaas anders en heeft de livemuziekindustrie het zwaar. Daarom is de campagne ‘Liefde voor Muziek’ gestart.

De petitie Liefde voor muziek gaat niet alleen om de artiest die op het podium staat, maar uit een daarmee verbonden keten van onder meer boekingskantoren; evenementenorganisatoren; backliners; (tour)managers; programmeurs; poppodia en festivals; geluids- en licht technici; zaalbeheerders, podiumbouwers; cateraars; beveiligers; merchandisers; (tent- en bus)verhuurders; marketeers; promotie- en mediaspecialisten; fotografen; muziekmedia; detailhandelaren en werknemers van platenmaatschappijen. Samen leveren zij een essentiële bijdrage aan de economie en aan het welzijn van het land.

Ons Brabant vindt het voortbestaan van live muziek (festivals en concerten) in Nederland zeer belangrijk. Jij toch ook? Teken de petitie op www.liefdevoormuziek.nu