Kaatsheuvel pakt uit met grootste terras-festival van Nederland

10 juli 2020

KAATSHEUVEL – Vanaf vrijdag 7 augustus start in Kaatsheuvel het grootste terras-festival van Nederland met o.a. Tino Martin, René Froger, Emma Heesters & Rolf Sanchez.

“We Are Back – Het Grootste Terras-Festival Van Nederland” zo gaat het evenement heten. Het evenement heeft plaats voor zo’n 3000 bezoekers per weekend. Het terras-festival start op vrijdag 7 augustus met acht DJ’s, op zaterdag 8 augustus staat Tino Martin op het programma en zondag 9 augustus sluit René Froger het eerste weekend af. We Are Back vindt in ieder geval plaatst tot en met zondag 23 augustus en indien het succesvol is heeft We Are Back de mogelijkheid om tot en met 15 september 2020 door te gaan. De kaartverkoop start aanstaande dinsdag om 19:00 uur via: www.wearebackevents.nl

In de tijd dat het allemaal stil lag hebben Sjoerd Kemmeren (eigenaar van het boekingskantoor 995 entertainment) en John van Pas (eigenaar van de gelijknamige drankenhandel en partycentrum) het plan bedacht voor wanneer er versoepelingen zouden komen.

Bij We Are Back is het op vrijdag, zaterdag en zondag een groot feest. Iedere vrijdag trappen zij af met een sitting dance event voor maximaal 1000 personen (18+). Het is een Silent Disco event, dus met koptelefoon, waardoor jij kan kiezen naar welke DJ’s jij wil luisteren. De muziekgenres variëren sterk. De eerste Hardstyle, URBAN en Party Hostings zijn al bevestigd. Hier staan namen als Outsiders, DJ Jantje, Dr. Rude, Smèrrig Diskjochies en de Buren van de Brandweer.

Op zaterdag en zondag wordt het sitting dance event ingeruild voor o.a. het levenslied. Ze hebben de beste en grootste artiesten zoals: Tino Martin, René Froger, Rolf Sanchez, Emma Heesters en vele andere uitgenodigd voor een unieke LIVE show.

De organisatie had de afgelopen maanden voldoende tijd om na te denken over hoe zij het aan moesten gaan pakken. Ze vertellen dat dan ook graag op voorhand om mensen gerust te stellen dat ze met een gerust hart langs kunnen komen want zij houden zich aan alle maatregelen van het RIVM.

Foto: We Are Back Events