« Terug naar nieuwsoverzicht

Heel Den Haaykaant Lacht pakt uit

RAAMSDONK – Vorig jaar heeft Stichting Raamsdonkse Karnaval het traditionele sauwelen in en nieuw jasje gestoken, Een avondvullend programma met als terugkerend thema “humor” met sauwelaars, amusement, spelletjes en live muziek. Het was een regelrecht succes en een schot in de roos. De reden om dit jaar door te pakken op dit nieuwe concept.

Vorige jaar gingen de kaarten weken daarvoor als zoete broodjes over de toonbank en zo moesten vele mensen teleur gesteld worden. Maar hier komt nu verandering in want “Heel Den Haaykaant Lacht” pakt uit in 2019!

Dit jaar vind “Heel Den Haaykaant Lacht” namelijk plaats in De Lambertuskerk en zal het huis van God één avond veranderen in het theater van de lach. Het zal weer een totaalshow worden geheel in stijl met in de hoofdrol de volgende sauwelaars:
Jeffrey Aerts
Patrick Kant
Tjibbe Bras
Ad & Amy van Steyn
Ruud de Vetter
Ronald de Kort
Nick Fleischmann

Dit jaar vindt Heel Den Haaykaant Lacht plaats op zaterdag 23 februari. De kaartverkoop start op 28 december. De kaartverkoop start op vrijdag 28 december vanaf 17:30 (en tot 20:00) en deze vindt plaats op de inrit van de bouwhal aan de Heemraadsingel in Raamsdonk.